VIAGE Grill, please to meat you!
- Gepost 03 okt 2019
Begin jij ook meteen te watertanden bij de gedachte aan een heerlijk stuk gerookt vlees, gegrilde vis of knapperige groenten op de grill in combinatie met een verfrissend drankje? Dan hebben wij bij VIAGE goed nieuws voor jou: vanaf oktober 2019 kan je bij VIAGE Grill, ons vernieuwd restaurant in Brussel, een heel jaar door genieten van culinaire hoogstandjes op de grill.
We light the pit while you have a drink. Want naast de hemelse barbecue gerechten serveren we ook heerlijke dranken en dat alles overgoten met een gezellig steakhouse sausje, of bedoelden we sfeertje?
Barbacoa, baribico of barbecue: een culinaire ervaring van wereldformaat
Sommigen noemen het grillen, anderen noemen het barbecue of bbq, maar waar komt het eigenlijk vandaan? Wel, in Zuid-Amerika kennen ze barbacoa, het roken of garen van vlees of vis op hete kolen in een uitgegraven oven in de grond. De Fransen roosterden dan weer zo’n 2000 jaar geleden everzwijnen boven een open vuur op een grote spies, van baard (barbe) tot staart (queue). Hoe we het ook noemen, we bedoelen allemaal hetzelfde, namelijk: heerlijk klaargemaakte gerechten om je vingers bij af te likken.
En dat is wat we jou bij VIAGE Grill aanbieden: verrukkelijke vlees- en visgerechten van de beste kwaliteit, klaargemaakt op een Australische grill van 360° die ook wel eens de ‘rockster’ onder de grillovens genoemd wordt. Door de hitte van de grill wordt elk stukje vlees meteen dichtgeschroeid zodat het binnenin heerlijk sappig blijft. Bovendien is er voor de bereiding in de broiler geen extra vetstof nodig. Steaks van de beste kwaliteit zoals Bleu Blanc Belge of Black Aberdeen, krokante fish & chips of heerlijke knapperige groenten, aan jou de keuze!
Of misschien kunnen we jou ook wel verleiden met een verrukkelijke seizoenssalade, vers gegrilde vis of zeevruchtenschotel. Neem hier alvast een kijkje naar het menu van ons nieuwe restaurant in Brussel.
Gerechten van topkwaliteit, meat to please you
Bij VIAGE houden we kwaliteit steeds hoog in het vaandel en dat geldt ook voor de gerechten die we bij VIAGE Grill serveren. Daarom werken we enkel met de beste slagers van België en zelfs van Europa samen, en doen we aan in-house dry-aging of droog rijpen. Dit proces zorgt ervoor dat het vlees malser wordt en meer smaak krijgt tijdens de bereiding.
De presentatie van de gerechten houden we dan weer bewust eenvoudig, want de kracht van VIAGE Grill zit in de bereiding en de smaak van onze gerechten.
Ruw steakhouse meats gezellige thuissfeer in hartje Brussel
Om je helemaal te laten genieten van deze unieke culinaire ervaring creëerden we een gezellige sfeer die het gevoel van een steakhouse perfect combineert met het warm, huiselijk gevoel. VIAGE Grill heeft dan ook een volledig andere look and feel dan de rest van het Grand Casino. Een ruwe vloer weerspiegelt helemaal het ruige imago van een echt steakhouse, de gebruikte materialen zoals leder en hout in combinatie met warme kleuren doen je dan weer helemaal thuis voelen in het restaurant.
VIAGE Grill voelt dan ook aan als een huiselijke ruimte waar je kan genieten van een ontspannen moment met vrienden en een hemels diner. Of juist van een welverdiende culinaire pauze tussen die gewaagde gokken in het Casino door.
Boek je je reservatie online, dan hoef je de toegangskaart van €10, die normaal vereist is om het casino te betreden, niet te betalen. Die kaart kan je aan het onthaal verkrijgen. Een warm welkom zoals dat hoort! Hou er wel steeds rekening mee dat je minimum 21 jaar moet zijn en een geldig identiteitsbewijs moet meenemen om het casino te betreden.
Smoked, roasted, grilled, low and slow … verlang je naar een nieuwe culinaire ervaring in hartje Brussel? Kom dan zeker eens langs VIAGE Grill en breng je smaakpapillen in de zevende hemel met heerlijk gegrilde kreeft, perfect gegaarde vleesgerechten aangevuld met knapperig gegrilde seizoensgroenten, of een heerlijke truffle mac & cheese.