F&B Manager
The Food & Beverage (F&B) Manager is responsible for overseeing all F&B operations in a fast-paced casino environment, which includes managing the staff of 2 bars and 1 restaurant, ensuring excellent customer service, and maintaining operational efficiency.
The F&B Manager will also be in charge of organizing corporate events, driving sales strategies, and providing direction to the chef to maintain high-quality food standards.
De Food & Beverage (F&B) Manager is verantwoordelijk voor het coördineren van alle F&B-activiteiten, waaronder het aansturen van het personeel van 2 bars en 1 restaurant, het waarborgen van een uitstekende klantenservice en het handhaven van de operationele efficiëntie.De F&B Manager is ook verantwoordelijk voor het organiseren van bedrijfsevenementen, en het geven van aanwijzingen aan de chef-kok.Verantwoordelijkheden:
- Oversee the daily operations of the bars and restaurant, ensuring seamless service delivery.
- Schedule, train, and manage F&B staff to maintain high levels of service and hospitality.
- Ensure compliance with all food safety and health regulations.
- Manage inventory, control costs, and minimize waste.
- Toezicht houden op de dagelijkse activiteiten van de bars en het restaurant
- uurrooster en opleiden van F&B-personeel om een hoog niveau van service en gastvrijheid te handhaven.
- Zorgen voor naleving van alle voorschriften op het gebied van voedselveiligheid
- Je beheert de inventaris, houdt de kosten in de hand en beperkt verspilling tot een minimum.
- Aanwervern & opleiden van het F&B personeel
- Bevorderen van een postief teamcultuur
- Coordinatie met de chef-kok
- Nauwe samenwerking met het eventteam om bedrijfsevenementen te coördineren en uit te voeren.
- F&B inkomsten genereren door middel van strategische verkoopsinitiatieven.
- Leiding & sturing geven aan de chef-kok om seizoensmenu's te maken en uit te voeren.
- Samenwerken aan een menuplanning, voedeselpresentatie zonder de winstgevendheid uit het oog te verliezen.
- Zorgen dat alle grechten aan de verwachtigen van de gasten voldoen.
- Het F&B budget beheren.
- Rapporten opstellen over verkoop en arbeidskosten.
- Toezicht op de inkoop van eten & drinken en werkt nauw samen met leveranciers om contracten te onderhandelen.
Kwalificaties:
- Aantoonbare ervaring in leidinggevende functies binnen de Horeca.
- Sterke leiderschapsvaardigheden met ervaring in het managen van een team in een 7-dagen*per week operatie.
- Inzicht in de coördinatie van bedrijfsevenementen en F&B strategieën.
- Bekend zijn met de regelgeving en normen op het gebied van voedselveiligheid.
- Sterke communicatieve (FR, NL, EN), organisatorische en probleemoplossende vaardigheden.