Menu

Zoete sensaties bij Viage CHILL

3 min leestijd
Zoete sensaties bij Viage CHILL

Er waait een frisse wind door Viage CHILL met achterlaten van een nieuw menu. CHILL transformeert naar een zoet paradijs. De bekende gastvrije ontmoetingsplek, op de groene promenade in het historisch hart van Brussel, neemt afscheid van warme maaltijden en brunches. Ze verwelkomt bezoekers met een gloednieuw, verleidelijk aanbod.

Viage CHILL evolueert naar een 100% sweet bar, waar alle lekkernijen met liefde en aandacht in eigen keuken worden bereid.

Een paradijs van zoetigheden

De focus ligt voortaan op het serveren van gourmet milkshakes en creatieve 'buns and rolls', met een speelse knipoog naar de Belgische culinaire tradities. Elke milkshake en bun belooft een unieke smaakervaring. Wat dacht je van de combinatie van frambozen met het zoete aroma van cuberdons voor een milkshake? En geroosterde pecannoten overgoten met karamel voor een bun? Wie liever wat warms achter de kiezen steekt, ontdekt verschillende soorten moelleux op de kaart. En uiteraard ontbreken klassiekers zoals een reuze pindaboterkoek, een muffin, croissant of chocoladebroodje niet.

I want to serve desserts and pastries that people recognize and love to eat, but sometimes, with an unexpected twist of surprise. – Sean Sasser

Onze chef-patissier verrast bovendien dagelijks met gebak-van-de-dag, zoals zijn geliefde millefeuille en weelderige zwarte woudcake. Al deze huisgemaakte lekkernijen beloven van elk bezoek aan CHILL een onvergetelijke zoete pauze te maken.

Ambachtelijke koffie

Naast de verleidelijke milkshakes en buns, blijft CHILL lokale koffie serveren van koffiebranderij Wide Awake uit Anderlecht. Deze branderij doet er alles aan om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Ondermeer enkel koffiebonen uit het fair-trade circuit te gebruiken. Theeliefhebbers kunnen kiezen uit het rijke aanbod van Kusmi thees. Koffie of thee, altijd een perfecte combinatie voor bij het gebak! Uiteraard mag het ook wat feestelijker en kan je ervoor kiezen om je zoetigheidje weg te spoelen met een biertje, wijntje of – waarom niet? – met cava of champagne.

Een warm welkom

Danny Kaljee, de F&B-directeur van het Casino, benadrukt: 'Bij Viage CHILL is onze missie om in het hart van Brussel een warme en gastvrije plek te bieden waar gasten kunnen genieten van uitzonderlijke desserts, milkshakes en bijpassende drankjes.' Of je nu kiest om te genieten van het gezellige terras, het comfortabele binneninterieur of voor een take-away gaat, VIAGE streeft ernaar om elke bezoeker een onvergetelijke ervaring te bieden. Elk moment van de dag, van 9u30 tot 23u00, zeven dagen per week, biedt het vernieuwde CHILL een plek aan waar zoetekauwen naar hartelust kunnen genieten van uitzonderlijke desserts en drankjes.

Proef de zomer bij Viage CHILL!


Bekijk alle artikels

Meer artikels

  • Driedubbel plezier met Mind2Mode

    Driedubbel plezier met Mind2Mode

  • WeCare@Viage

    WeCare@Viage

  • Zomerse pret

    Zomerse pret

  • VIAGE bekroond met Certificate of Excellence

    VIAGE bekroond met Certificate of Excellence

Komende events

  • Clearwater Creedence Revival

    Clearwater Creedence Revival

  • Dreamboys

    Dreamboys

  • MIND2MODE

    MIND2MODE

  • Aberdeen

    Aberdeen