Menu

Winterse pret in Brussel

2 min leestijd
Winterse pret in Brussel

Een bezoek aan een kerstmarkt is een feest. Kuieren langs kraampjes, genieten van lichtshows, lachen op de schaatsbaan. Winterpret in Brussel heeft het allemaal en meer. Tot de kou de bovenhand neemt. Waar naartoe om je even op te warmen, om de nodige 'sanitaire stop' in te lassen in alle rust en comfort?

De sprookjesachtige kerstmarkt van Brussel is een van de populairste van België. Je vindt meer dan 240 kraampjes verspreid over de Beurs, het Sint Kathelijneplein en de Vismarkt. Op de Grote Markt aanschouwt een majestueuze kerstboom de klank- en lichtshow van kunstenares Leilani Shaw die de hele kerstperiode lang de statige gevels rondom opluistert. En op het De Brouckèreplein komt het kind in je naar boven op de overdekte schaats- en curlingbanen. Een dj-set komt er bovendien de schaatsliefhebbers vermaken met een programma dat de diversiteit van Brussel op het gebied van muziek weerspiegelt. Wat wil een mens nog meer voor een leuke dag?

Just remember, the true spirit of Christmas lies in your heart. - The Polar Express

Jawel, een plek om even uit te rusten van al die overdaad. Zoek daarvoor tussen de Beurs en het Brouckèreplein naar een schitterend lichtbaken: VIAGE. Je kan de fonkelende lichtjes niet missen. Op de benedenverdieping van VIAGE biedt VIAGE Chill de beste koffie van Brussel aan. Onze gezellige koffiebar is open voor iedereen, zonder leeftijdsbeperking. Met een aanbod aan warme dranken naar ieders smaak, groot of klein, met een lekker stukje gebak erbij kom je helemaal tot rust. Het is ook een uitstekende plek om te lunchen. Al onze dranken en gerechten zijn bovendien beschikbaar als take-away. Een gezond alternatief voor de snoepertjes vanop de kerstmarkt? Geen zorgen dat je voor een gesloten deur terechtkomt. VIAGE Chill is alle dagen open van 8u tot 23u.

Eenmaal opgewarmd, met volle maag en lege blaas, kan de winterse pret in Brussel worden verdergezet.

Bekijk alle artikels

Meer artikels

  • Verfraaiingen op komst

    Verfraaiingen op komst

  • Extra Time bij Viage

    Extra Time bij Viage

  • Waar zaken en plezier elkaar ontmoeten

    Waar zaken en plezier elkaar ontmoeten

  • De magie van Poker: een startersgids

    De magie van Poker: een startersgids

Komende events

  • Mr Jay Live DJ Set

    Mr Jay Live DJ Set

  • Jay Psar Live DJ Set

    Jay Psar Live DJ Set

  • BREL! THE SHOW

    BREL! THE SHOW

  • Lorenzio Live DJ Set

    Lorenzio Live DJ Set