Menu

Winter Wonderland bij VIAGE

3 min leestijd
Winter Wonderland bij VIAGE

Tijdens de donkerste tijd van het jaar maken we het overal gezellig, binnen en buiten. Ook bij VIAGE dat de hele maand december verandert in een echt Winter Wonderland.

Langs de Winterpretroute tussen de Beurs en het De Brouckèreplein, kom je VIAGE tegen. Achter de historische gevel bevindt zich meer dan 14.000 vierkante meter aan entertainment, verspreid over meerdere verdiepingen. Op diezelfde gevel lonken talrijke lichtjes om je de weg te wijzen. Dit is immers de place-to-be om een extra touch toe te voegen aan je tocht door het feestelijk versierde Brussel. Of je in de stad bent om de eindejaarssfeer op te snuiven, om te shoppen, om je werkdag af te sluiten, of iets anders, dat doet er niet toe. Wel van belang is dat je weet waar je je kan opwarmen in dezelfde levendige stemming, waar je kan chillen met je vrienden, genieten van heerlijke drankjes en hapjes of je verwennen met uitstekende culinaire gerechten, en dat liefst tot in de vroege uurtjes.

VIAGE heeft het allemaal

Begin je bezoek in de warmte van het gelijkvloerse VIAGE Chill, de perfecte plek om te genieten van heerlijke lekkernijen. Op het vaste menu staan sowieso heerlijke tapas en sandwiches. Maar speciaal voor de eindejaarsperiode stelden we een Winterwonderland-kaart samen. Wat dacht je van een broodjes kalkoen, krokante kalkoenvleugels of 'tatin boudin noir'? Onze huispatissier Florian overtrof zichzelf met hemelse kerststronkjes en verrukkelijke kerstkoekjes. Uiteraard mag een warme choco niet ontbreken. Die kan je naar keuze pimpen met verschillende toppings, of iets straffer maken met een shotje Baileys of Amaretto.

Bedenk bij het genieten van CHILL dat er nog heel veel meer te ontdekken valt op de hoger gelegen vloeren. Waarom zou je meteen na een bezoek aan Winterpret naar huis gaan als je de feeststemming nog urenlang kan vasthouden? 

VIAGE GRILL, ons gastronomisch restaurant, nodigt je uit om tot in de late uren te genieten van een ongeëvenaarde culinaire reis, ideaal om je honger te stillen en je uitstap te verlengen tot ons avondprogramma start.

Ons feestprogramma maakt je daarna zeker helemaal happy. Trommel je collega's op en geniet van een laatste afterwork party in stijl. Drop je shopping bags in de vestiaire en maak er een onvergetelijke avond van.

Een onvergetelijke line-up

Voor de feestdagen hebben we een onvergetelijke line-up samengesteld: Brusselse en internationale artiesten, livebands, thema-avonden voor Kerstmis en Nieuwjaar, een comedyshow en een exclusieve soirée die alleen bekend is bij Madame Moustache. Tussen 24/11/2023 en 01/07/2024 hosten we maar liefst 20 evenementen!

Wat kan je de komende weken concreet verwachten? Op vrijdag 1 december 2023 verwelkomen we Super Ginga in CINNA Bar. Met een mix van Afro-Braziliaanse en internationale stijlen, luistert deze Brazilian Samba/Funk band tussen 21:00 u en 00:00 u de avond op met ritmes van Rio's Samba-rock tot Bahia's Samba-Reggae. 

De volgende dag, zaterdag 2 december, bezorgen The Moodswings je een, uiteraard, swingende avond tussen 22:00 u en 1:00 u.

Santa

Tot slot komt natuurlijk ook Santa langs. Omdat we helemaal in kerststemming zijn, organiseren we niet één maar drie onvergetelijke themafeesten op vrijdag 8, 15 en 22 december. Niet alleen geeft Claus een acte de présence, hij brengt ook schitterende kerstengelen mee en betoverende burleske artiesten. Kijk en geniet van bij de vele luisterrijke versieringen en de magnifieke kerstboom tussen 21:00 u en 02:00 u van de live muziek met de beste kersthits en een geweldige dj-set. Misschien win je zelfs een van de vele pakjes!

Bekijk alle artikels

Meer artikels

  • Verfraaiingen op komst

    Verfraaiingen op komst

  • Extra Time bij Viage

    Extra Time bij Viage

  • Waar zaken en plezier elkaar ontmoeten

    Waar zaken en plezier elkaar ontmoeten

  • De magie van Poker: een startersgids

    De magie van Poker: een startersgids

Komende events

  • Jay Psar Live DJ Set

    Jay Psar Live DJ Set

  • BREL! THE SHOW

    BREL! THE SHOW

  • Lorenzio Live DJ Set

    Lorenzio Live DJ Set

  • Live Music met Djengue & Friends

    Live Music met Djengue & Friends