Menu

Vroege vogels

2 min leestijd
Vroege vogels

Voortaan verwelkomen we bij VIAGE CHILL ook vroege vogels. Naast de brunch in het weekend, bieden we nu een heerlijk ontbijt aan. Net zoals bij al onze andere heerlijke gerechten, nemen we je weer mee op een culinaire reis.

Onder meer Franse wentelteefjes, Amerikaanse pannenkoekjes en onze eigen Luikse suikerwafels verwarmen de hongerige magen. Deze gerechten laten je niet alleen wegdromen van andere oorden, ze maken het je ook gemakkelijk om goedgezind aan je dag te beginnen. Voortaan kan je iedere weekdag van 8:00u tot 11:00u bij CHILL terecht voor een ontbijt.

Bubbel fun

Trouwe klanten ontdekten enkele maanden geleden reeds dat we tijdens het weekend een brunch met bubbels aanbieden. We starten hiervoor een tikje later. Tussen 10:00u en 13:00u kan je genieten van ofwel een Engels ofwel een Belgisch getinte maaltijd. Omdat we – zoals beloofd bij de opening – onze menukaart geregeld vernieuwen, maakten we van de gelegenheid gebruik om de brunch ietwat te pimpen.

Dubbel fun

CHILL laat je nog steeds van de vroege ochtend tot het vallen van de avond heerlijk relaxen. Na het ontbijt schakelen we over naar het vernieuwde 'wintermenu'. Belgische kazen en charcuterie van Maison Losamoil vormen de basis voor een bordje lokale tapas die je zowel als lunch, vieruurtje, de kleine honger of als aperitief kan nuttigen. Een schare van vlees-, vis- en veggiegerechten vervolledigen de keuze. Van keuzestress hoeft er geen sprake te zijn want elk gerechtje laat zich prima delen. En gedeelde pret is dubbele pret, toch?

'Laughter is brightest in the place where food is.'
– Ierse spreuk

Uiteraard verzorgt onze Brusselse huis-patissier Florian Delhoulle nog steeds het gebak erbij. Voor de pareltjes die dit talent creëert, zak je vanzelf relaxed achteruit om er zowel met je ogen als met je smaak van te smullen. Geen tijd om rustig te relaxen? Geen nood, zowel koffie als gebak zijn ook als take-away beschikbaar.

Bekijk alle artikels

Meer artikels

  • Waar zaken en plezier elkaar ontmoeten

    Waar zaken en plezier elkaar ontmoeten

  • De magie van Poker: een startersgids

    De magie van Poker: een startersgids

  • De ultieme gids voor een onvergetelijk bezoek aan VIAGE

    De ultieme gids voor een onvergetelijk bezoek aan VIAGE

  • Brel! The show

    Brel! The show

Komende events

  • Live Music met Bacha & The Band

    Live Music met Bacha & The Band

  • Septik Live DJ Set

    Septik Live DJ Set

  • Jay Psar Live DJ Set

    Jay Psar Live DJ Set

  • Mr Jay Live DJ Set

    Mr Jay Live DJ Set