Menu

The Viage: jouw nieuwe study space in hartje Brussel!

3 min leestijd
The Viage: jouw nieuwe study space in hartje Brussel!

Ben je student in Brussel en op zoek naar een unieke, veilige en centraal gelegen studieplek? Goed nieuws! VIAGE, bekend om zijn prestigieuze entertainmentaanbod, opent zijn deuren voor studenten.

In samenwerking met Brik, het aanspreekpunt voor studenten in de stad, maakt VIAGE van 'The Viage', onze ruime en goed uitgeruste theaterzaal, een plaats waar je kunt studeren in stijl en veiligheid. We openen de deuren voor studenten van 13 mei tot 28 juni. In deze periode kan je elke dag van 10.00 tot 22.00 uur profiteren van een rustige en inspirerende studieomgeving.

Veiligheid voorop

Bij VIAGE staat veiligheid altijd voorop. Als onderdeel van een gerenommeerd casino, profiteer je van een veilige omgeving met professionele security aan de deur. Hierdoor kun je met een gerust hart studeren, wetende dat jouw veiligheid gewaarborgd is. In welke andere studieruimte in Brussel vind je deze unieke combinatie van toegankelijkheid en beveiliging?

Lange openingsuren

We begrijpen dat iedereen een ander studieritme heeft. Daarom is The Viage zeven op zeven – jawel, elke dag van de week – beschikbaar van 10.00 tot 22.00 uur. Of je nu vroeg wilt beginnen of laat wilt eindigen, bij VIAGE kan het allemaal. Dit biedt je de flexibiliteit om te studeren wanneer het jou uitkomt, zonder je zorgen te maken over beperkte openingstijden.

Centrale ligging

Gelegen in het hart van Brussel, is VIAGE gemakkelijk bereikbaar. Of je nu te voet komt, met de fiets, het openbaar vervoer of zelfs de auto, je bent er zo. Ons adres, de Anspachlaan, ligt op wandelafstand van de Brouckère, de Beurs, de Grote Markt en station Brussel-Centraal. Geen enkel van deze plekken ligt verder dan 10 minuutjes wandelen. Wie met de wagen komt, vindt diverse parkings in de buurt. De centrale ligging maakt het niet alleen eenvoudig om ons te bereiken, je zit ook midden in het bruisende stadsleven. De boog kan niet altijd gespannen staan, toch?

Samen met Brik

Dankzij de samenwerking met Brik, dé studentenorganisatie van Brussel, biedt VIAGE  je alles wat je nodig hebt voor een productieve studiesessie. Denk aan comfortabele tafels en stoelen, voldoende stroompunten per tafel, aangename verlichting, sanitaire faciliteiten en een snelle wifi-verbinding. En uiteraard koffie om je door die lange studieblokken heen te helpen. Vrijwilligers houden toezicht op het naleven van de huisregels.

Zoals steeds kan je drie dagen van tevoren je plek reserveren via het registratiesysteem van Brik: www.studyspaces.be. Welkom bij je nieuwe favoriete study space in Brussel, waar studeren en veiligheid hand in hand gaan.


Bekijk alle artikels

Meer artikels

  • Zoete sensaties bij Viage CHILL

    Zoete sensaties bij Viage CHILL

  • Verfraaiingen op komst

    Verfraaiingen op komst

  • Extra Time bij Viage

    Extra Time bij Viage

  • Waar zaken en plezier elkaar ontmoeten

    Waar zaken en plezier elkaar ontmoeten

Komende events

  • Live Music met Sebi Lee Trio

    Live Music met Sebi Lee Trio

  • Live music met Bacha & The Band

    Live music met Bacha & The Band

  • Live Music met Along Comes Mary

    Live Music met Along Comes Mary

  • Live music door The Moodswings

    Live music door The Moodswings