Simply the best
- Gepost 02 feb 2023
We're simply the best
Better than all the rest
Better than anyone
Anyone you've ever met.
Dat zijn de lichtjes aangepaste lyrics die momenteel in ieders hoofd weerklinken hier bij VIAGE. Is dat erover? Misschien wel, maar nu we niet minder dan vier nominaties ontvingen als finalist bij de European Casino Awards, kunnen we niet anders dan super trots zijn op onszelf.
Lucky Four
Trouwe bezoekers weten natuurlijk al langer dat wij steeds tot het uiterste gaan om ieders bezoek aan één van onze vele entertainmentspots tot een feest te maken. Nu worden we daarvoor beloond. Ons casinogedeelte kreeg een nominatie voor Best Marketing Programme en, hou je vast, voor Best Overall Casino! Daarnaast gaan we in competitie met onszelf in de categorie Best Restaurant of the Year. Zowel het recent geopende VIAGE Chill als de ondertussen gevestigde waarde, ons restaurant VIAGE Grill, ontvingen een nominatie. Wie van deze twee draagt jouw voorkeur weg?
Grill of Chill?
Bij VIAGE Grill bereiden we culinaire hoogstandjes in een 360° Australische grill, de 'rock star' onder de grillovens genoemd, en uniek in Brussel. Het restaurant opende in oktober 2019. Elke dag staat het culinaire team klaar om heerlijke vleesgerechten van unieke Europese kwaliteit en herkomst, vers gegrilde vis en zeevruchten, en krokante groenten tot een smaakvol diner te toveren. De ruwe vloer van het interieur weerspiegelt helemaal het robuuste imago van een Amerikaans steakhouse, terwijl de gebruikte materialen, zoals leer en hout, samen met de warme kleuren, het restaurant een gezellige sfeer geven. De combinatie van dit trendy decor, in combinatie met de fascinerende sfeer van het casino, dragen bij tot een unieke ervaring.
Sinds begin november voegde we daar een nieuwe place to be aan toe. Van de vroege ochtend tot het vallen van de avond, kan chillen bij VIAGE Chill. Van bij het betreden, overvalt je het casino-gevoel dat in het volledige complex heerst, en dat zonder enige leeftijdsrestrictie of lidkaart. Eiken panelen en marmer, in combinatie met roze en groene accenten zorgen voor een cosy gevoel. Het servies voegt een mediterrane touch toe die prachtig matcht met de verschillende smaken die erop liggen. In de ochtend starten we hier met koffie en gebak die je ook kan meenemen. Als lunch, vieruurtje, de kleine honger of als aperitief bieden we vanaf de middag Belgische tapas aan. We werken met lekkere lokale producten en kiezen waar mogelijk voor home-made. Elk seizoen vullen we dit menu aan met seizoensgebonden specialiteiten. En tijdens het weekend verwelkomen we je voor een brunch met bubbels.
And the winner is…
Jij hoeft natuurlijk niet te kiezen tussen VIAGE Grill of VIAGE Chill. Geniet gewoon van beiden, elke keer wanneer het jou past. De jury van de European Casino Awards zal wel een keuze moeten maken. Dankzij de stem van professionals uit onze business belandden we reeds op deze shortlists. Nu volgt de ultieme beoordeling door een panel van onafhankelijke branche-experts, die de uiteindelijke winnaar in elke categorie bepalen. Op 7 februari, tijdens een groots feest in Londen, weten we of we onze nominaties konden verzilveren. Duimen jullie mee voor ons?