Menu

Sharing is caring

3 min leestijd
Sharing is caring

Liefde gaat door de maag, luidt een bekende uitdrukking. Dat de meest verschillende emoties onze eetlust drastisch kunnen beïnvloeden, ondervonden we allemaal al wel eens. Nu Valentijnsdag er aankomt, richt VIAGE een week lang de liefdespijlen op jullie geluksgevoel met twee. Lekker eten staat hierbij helemaal centraal. En wie weet, misschien win je daarmee wel een fantastische prijs!

In de oudheid was men er van overtuigd dat de maag en de ingewanden van de mens de zetel van de menselijke gevoelens bevatten. Heftige emoties laten deze immers vaak pijnlijk samentrekken. Ook een slag of een stoot veroorzaakt er flink wat pijn. Dus, zo concludeerde onze voorouders, in de buik zitten onze gevoelens.

Buikgevoel

Ook vandaag spreken we nog over 'ons buikgevoel'. Zeker wanneer het om relaties gaat, laten we eerder onze emoties spreken dan de rede. Of het nu gaat om liefde, verdriet, stress of woede, de meest verschillende emotionele toestanden kunnen onze eetlust sterk beïnvloeden. Sommige mensen proberen hun verdriet met eten te vergeten, anderen laten het net hun eetlust vergallen. Wie vlinders in de buik heeft, lijkt soms van de liefde alleen te kunnen leven en heeft een verminderde eetlust. Maar niets van dit alles verhindert het goede gevoel dat je krijgt wanneer iemand je lekker eten voorschotelt. Want met een heerlijke maaltijd vul je niet alleen de maag, maar laat je iemand zich ook beter voelen, blijer en geliefd. Samen eten heeft iets bijzonders. Het is simpel: sharing is caring.

The people who give you their food give you their heart.
– Cesar Chavez

Valentijnsmenu

Hier spelen we bij VIAGE bijna een week lang op in. Speciaal voor iedereen die aan iemand wil tonen dat je om de ander geeft – hetzij op liefdesvlak, hetzij vriendschappelijk – werkten we een formule uit. In VIAGE Chill kan je tussen 14 en 19 februari kiezen voor ons valentijnsmenu voor twee. Je krijgt voor €39 voor ieder een coupe Cava Rose, deelt vier tapas en smult samen van het hartjesdessert 'liefde is…'. Wie in deze periode voor dit menu gaat, maakt kans om een VIP avond VIAGE  te winnen. Deze avond omvat een diner voor twee in VIAGE Grill, een casino avond, tickets voor de immersive experience Tokyo Art City en overnachting in het viersterrenhotel The Dominican.

Geluk in de liefde of in het spel?

Geen nood mocht je niet van ons valentijnsmenu komen proeven. Het unieke dessert kan je ook als take away kopen voor maar €5 om er lekker thuis van te smullen. En, ook dan maak je kans op deze prijs! Je leest het goed: heb je wel of geen geluk in de liefde, ben je alleen, met twee of met nog meer, VIAGE denkt aan jou. Singles, duo's en groepen, iedereen die meedoet aan onze valentijnsactie heeft evenveel kans om het VIP arrangement te winnen.

Veel geluk!

Bekijk alle artikels

Meer artikels

  • Brel! The show

    Brel! The show

  • Alle geheimen van Blackjack onthuld

    Alle geheimen van Blackjack onthuld

  • Klavertjes

    Klavertjes

  • De vrouwelijke touch

    De vrouwelijke touch

Komende events

  • Live Piano with Vina Moon

    Live Piano with Vina Moon

  • Live music door The Moodswings

    Live music door The Moodswings

  • Live DJ with Jay Psar

    Live DJ with Jay Psar

  • BREL! THE SHOW

    BREL! THE SHOW