Menu

Oudjaar bij Viage: één nacht, twee feesten

2 min leestijd
Oudjaar bij Viage: één nacht, twee feesten

Eén plaats met de keuze uit 2 feesten. Themafeesten bovendien, zodat je je heerlijk kan opdoffen. Dat op een iconische locatie, in het hartje van Brussel, waar je nog veel meer dan die feesten kan beleven. Tot slot ook nog een parkeergarage in de buurt. Check, check, check, je kan zowat alle puntjes op je verlanglijstje voor een geslaagd oudejaarsfeest afvinken.

Het diner is uitverkocht, maar je kan zeker nog terecht op de Back to the 70s New Year’s Eve party @ VIAGE vanaf 21u30!!  

Disco music in the '70s was just a call to go wild and party and dance with no thought or conscience or regard for tomorrow. – Martha Reeves

We laten jullie grooven tot in de vroege uurtjes. Bubbels, heel veel bubbels, live zang en dans, een roller dancer en nog veel meer maken er een spetterende party van tot 04:00u in de ochtend. Toegang is gratis voor de leden van VIAGE. Nieuwe gasten betalen 20€ waarvoor ze naast het genot van deel te nemen aan een van de memorabele VIAGE feesten een glas welkom bubbels en 10€ aan speelfiches krijgen.

Viva Las Vegas

Misschien wil je helemaal niet terug in de tijd om te feesten. Hou je niet van wijde pijpen, felle kleuren en plateauzolen, dan kan je kiezen om over the top te gaan bij Viva Las Vegas. In de theaterzaal van VIAGE nodigen MB PRESENTS, JUST A NIGHT en Gin Jeudi je uit om vanaf 22:00u in je meest 'elegant chique' outfit te komen stralen.

Viva Las Vegas turnin' day into nighttime, turnin night into daytime. If you see it once, you'll never be the same again.

– Elvis Presley, Viva Las Vegas

Een professionele fotograaf legt mooie herinneringen op beeld vast. DJ Jonathan Loys tekent voor de muziek. Voor de rest hanteren we de regel what happens in Vegas stays in Vegas. Tickets voor deze spectaculaire party betaal je tussen 5€ en 25€. Info & tickets vind je hier.

Bekijk alle artikels

Meer artikels

  • Verfraaiingen op komst

    Verfraaiingen op komst

  • Extra Time bij Viage

    Extra Time bij Viage

  • Waar zaken en plezier elkaar ontmoeten

    Waar zaken en plezier elkaar ontmoeten

  • De magie van Poker: een startersgids

    De magie van Poker: een startersgids

Komende events

  • Jay Psar Live DJ Set

    Jay Psar Live DJ Set

  • BREL! THE SHOW

    BREL! THE SHOW

  • Lorenzio Live DJ Set

    Lorenzio Live DJ Set

  • Live Music met Djengue & Friends

    Live Music met Djengue & Friends