Menu

Looking for talent!

2 min leestijd
Looking for talent!

Terwijl we met z'n allen – personeel en klanten – nog volop genieten van de herwonnen vrijheid om zonder CST, masker en andere beperkende maatregelen doorheen onze entertainmenttempel VIAGE te bewegen, kijken wij alweer uit naar een volgend hoofdstuk. Op 18 maart opent VIAGE Digital Art Theatre de deuren met de Viva Frida Kahlo Immersive Experience. Daarmee komt onze entertainmentzaal terug tot leven. Maar wij willen meer!

Waarom zouden we ons beperken tot het theater om podiumkunsten aan bod te laten komen?  Dat deden we niet voor de pandemie, en dat willen we ook nu niet doen. Artiesten verdienen meer dan ooit een ruggensteuntje.

En daarom zijn we op zoek naar de kunstenaar in jou! Ben je een virtuoos op de gitaar, aan de piano,…? Heb je een swingende live band? Laten jouw DJ kwaliteiten ieders voeten dansen? Of ben je een goochelaar, een animator, een fotograaf of noem maar op die een plek ambieert om zijn artistiek talent te tonen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We kunnen niet genoeg van de daken schreeuwen dat we een full entertainment complex zijn. Je kan bij VIAGE bedwelmende cocktails drinken in de Cinna-bar, gastronomisch eten bij het restaurant VIAGE Grill en naar hartelust spelen aan de tafels en de slotmachines in het casino. Aan vertier is er geen gebrek, zeker niet nu ook het theater weer opent. Met jou erbij wordt ons plaatje compleet. In een afwisselende, inspirerende en luxueuze omgeving bieden we jou een podium en een goedgezind publiek aan. Bij jou berust de taak om onze klanten te entertainen en nieuw leven te blazen in VIAGE. Overtuig ons snel van jouw kunstzinnige meesterschap en misschien sta je binnenkort in onze spotlights.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via [email protected] met een demo van hun werk of ons taggen via onze IG of FB pagina.

Bekijk alle artikels

Meer artikels

  • Waar zaken en plezier elkaar ontmoeten

    Waar zaken en plezier elkaar ontmoeten

  • De magie van Poker: een startersgids

    De magie van Poker: een startersgids

  • De ultieme gids voor een onvergetelijk bezoek aan VIAGE

    De ultieme gids voor een onvergetelijk bezoek aan VIAGE

  • Brel! The show

    Brel! The show

Komende events

  • Live Music met Bacha & The Band

    Live Music met Bacha & The Band

  • Septik Live DJ Set

    Septik Live DJ Set

  • Jay Psar Live DJ Set

    Jay Psar Live DJ Set

  • Mr Jay Live DJ Set

    Mr Jay Live DJ Set