Menu

Geef van 'katoen' bij VIAGE Chill

2 min leestijd
Geef van 'katoen' bij VIAGE Chill

Op 9 november vieren we de eerste verjaardag van Chill. Deze 'katoenen' verjaardag mag niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom nodigen we iedereen uit om 'van katoen' te komen geven bij Chill.

Een jaar geleden keken we met genoegen naar de groene voetgangerszone aan onze deur. Tegelijk dachten we na over een nieuw concept voor de inkom van VIAGE. Het resultaat van deze denkpistes werd Chill. Zonder enige leeftijdsrestrictie of lidkaart beleef je hier de unieke VIAGE experience. Van de vroege ochtend tot de late avond verwennen we onze klanten afwisselend met ontbijt, brunch, lunch, gebak en tapas.

How to Chill

De combinatie van eik en marmer met roze en groene accenten zorgen voor een cosy gevoel in ons interieur. In de zomer breidden we het interieur uit naar 'exterieur'. Vanop het behaaglijke terras geniet je niet alleen van het lekkers op je bord, maar ook van de gezellige Brusselse sfeer.

Door onze centrale ligging tussen de Grote Markt en het Beursplein vormt Chill dé ontmoetingsplek bij uitstek voor iedereen die er even tussenuit wil knijpen in het hartje van Brussel. Nestel je in de ochtend op ons terras voor het lezen van een van onze kranten of magazines in zowel Nederlands, Frans als Engels. Spreek af met je collega's voor een werkontbijt of snelle hap. Geniet van een lekker vieruurtje tijdens een middagje shoppen. Ontmoet je cinema-date bij Chill voor een verfijnde apero.

Heb je echt helemaal geen tijd voor een chill-moment ter plaatse, dan pak je het mee dankzij onze take-away. Kon dat eerst enkel voor het gebak en de koffie, op vraag van de klanten pasten we het menu aan met sandwiches die je zo in je eigen lunchbox stopt.

Book your Chill

Ook jij kan zo'n afterwork houden bij Chill. Het hele jaar door kan je ons boeken voor jouw event, teambuilding, afterwork, verjaardag,… noem maar op! Voor groepen tussen de 12 en 30 personen is het de ideale plek: centraal gelegen, met zowel binnenshuis als elders in Brussel volop gelegenheid voor meer vertier.

En omdat we momenteel helemaal in feeststemming zijn, doen we een speciale actie. Voor alle e-mailaanvragen gedaan tussen 09/11/2023 en 31/01/2024 met de vermelding 'CHILL First Anniversary' ontvang je op je event een gratis drankje per gast.

Aarzel niet en kom 'van katoen' geven bij Chill!

Bekijk alle artikels

Meer artikels

  • Verfraaiingen op komst

    Verfraaiingen op komst

  • Extra Time bij Viage

    Extra Time bij Viage

  • Waar zaken en plezier elkaar ontmoeten

    Waar zaken en plezier elkaar ontmoeten

  • De magie van Poker: een startersgids

    De magie van Poker: een startersgids

Komende events

  • Mr Jay Live DJ Set

    Mr Jay Live DJ Set

  • Jay Psar Live DJ Set

    Jay Psar Live DJ Set

  • BREL! THE SHOW

    BREL! THE SHOW

  • Lorenzio Live DJ Set

    Lorenzio Live DJ Set