Menu

De ruimte in met Voca People

3 min leestijd
De ruimte in met Voca People

De feestperiode bij VIAGE, die half november al begon, duurt voort. In aanloop van onze spectaculaire kerst- en nieuwjaarsfeesten, presenteren we jullie de buitengewone muzikale ervaring van Cosmic Tour: De nieuwe show van Voca People.

Ken je ze nog, de Voca People? Het zijn die volledig in het wit geklede wezens met rode lippen, afkomstig van de planeet Voca. Ze communiceren op basis van muziek en andere vocale uitingen. Jaren geleden landden ze voor het eerst op de aardse podia. Nu is het tijd voor de terugreis naar hun planeet via een nieuwe muzikale ervaring. Dit levert spannende en verrassende a capella-arrangementen op van legendes zoals Elton John, Beyoncé en Stevie Wonder tot Bruno Mars en vele anderen, doorspekt met komische scènes en hilarische publieksparticipaties.

Ideaal gezinsuitje

Sluit je aan bij de Voca People op hun terugreis naar de planeet Voca en geniet van een muzikale Cosmic Tour ruimtevaart. Deze show laat je volop lachen, klappen en je keel schor zingen. De show begint met de lancering van de raket terug naar Voca. Aan boord bevinden zich niet alleen de ruimtewezens maar ook een mens. Het contrast tussen hen voedt het verhaal met komische accenten, fouten, acceptatie en een vleugje romantiek. Helemaal passend binnen de Voca-filosofie die een waarde is van nabijheid en liefde, saamhorigheid en verbinding.

Dit muzikale toneelstuk met een echte verhaallijn, gebracht door een groep artiesten met het vermogen om verschillende soorten muziek samen te laten smelten, is het ideale entertainment voor het hele gezin. Tijdens de kerstvakantie lopen er verschillende shows zodat je jouw ideale datum kan kiezen. Het moet niet altijd de kerstshow van Samson zijn, toch?

Lekker eten

Bovendien vind je bij VIAGE Chill allerlei lekkernijen om voor de show nog gezamenlijk iets te eten. Met lekkernijen bedoelen we exact dat. Op het vaste menu staan sowieso heerlijke tapas en sandwiches. Maar speciaal voor de eindejaarsperiode stelden we een Winterwonderland-kaart samen. Wat dacht je van een broodje kalkoen, krokante kalkoenvleugels of 'tatin boudin noir'? Onze huispatissier Florian overtrof zichzelf met hemelse kerststronkjes en verrukkelijke kerstkoekjes. Uiteraard mag een warme choco niet ontbreken. Die kan je naar keuze pimpen met verschillende toppings, of iets straffer maken met een shotje Baileys of Amaretto. Reserveren is hier niet nodig, tenzij je zeker wil zijn van je plek.

Zijn jullie allemaal +18, dan kan je reserveren in ons restaurant VIAGE Grill. Op de dagen van de VOCA-shows bieden we hier een pre-show menu aan voor € 29. Je kan kiezen tussen een voorgerecht plus hoofdgerecht, of een hoofdgerecht plus dessert. In beide opties zijn een drankje, een halve fles water en koffie inbegrepen.


Bekijk alle artikels

Meer artikels

  • Verfraaiingen op komst

    Verfraaiingen op komst

  • Extra Time bij Viage

    Extra Time bij Viage

  • Waar zaken en plezier elkaar ontmoeten

    Waar zaken en plezier elkaar ontmoeten

  • De magie van Poker: een startersgids

    De magie van Poker: een startersgids

Komende events

  • Jay Psar Live DJ Set

    Jay Psar Live DJ Set

  • BREL! THE SHOW

    BREL! THE SHOW

  • Lorenzio Live DJ Set

    Lorenzio Live DJ Set

  • Live Music met Djengue & Friends

    Live Music met Djengue & Friends