Menu

Altijd zomer bij VIAGE

2 min leestijd
Altijd zomer bij VIAGE

Aan het einde van de zomervakantie voelen we ook het einde van de zomer naderen. Weg 1001 zonnestralen, weg zwoele cocktails, weg heerlijke barbecue. Tenzij je naar VIAGE komt, natuurlijk!

De 1001 zonnestralen kunnen we niet garanderen, het zomerse gevoel wel. Onze tropische cocktails de CINNA Bar en zomerse barbecuegerechten bij VIAGE Grill geven iedereen een instant happy feeling.

De laatste weken van augustus brachten gelukkig nog voldoende zonlicht om de aanmaak van vitamine D en endorfine in ons lichaam te boosten. Hoera voor ons geluksgevoel en energieniveau ! Helaas korten de dagen stilaan, dus waar naartoe met al die energie? Met een openingsuur tot 4:00 uur in de ochtend is VIAGE de place-to-be om heerlijk te chillen na je werkdag.

Happy hour

Bij CINNA Bar geven we je elke dag tussen 17u en 18u een dubbele reden om blij te zijn! Tijdens het dagelijkse happy hour bestel je twee drankjes en betaal je er één. De ideale manier om je avond te starten. Frisdrank, bier, cocktails en mocktails, wijn of iets sterkers, je vindt het er allemaal. Zelfs een lekkere snack, een sandwich of een wrap staan er op de kaart.

'A cocktail done right is like a meal in itself.' - Danny Meyer

Licence to grill

Op de bloedhete Australische broiler grill van 360° geeft de 'licence to grill' van VIAGE Grill het vlees van superieure kwaliteit een krokant korstje terwijl het binnenin al zijn rijke smaken en sappen behoudt. Om duimen en vingers bij af te likken. En dan heb je de kreeft, de vis of de knapperige groenten nog niet geproefd!

Bruisend Brussel

Maak je het liever niet te laat of wil je nog de laatste zonnestralen van de dag meepikken, dan is onze mooie koffiebar VIAGE Chill jouw place-to-be. Wanneer het weer het toelaat kan je er tot 23u op het terras ontspannend genieten van het bruisende Brusselse straatleven dat zich rondom jou afspeelt.

Het lijdt geen twijfel, bij VIAGE zomert het altijd!

Bekijk alle artikels

Meer artikels

  • Zoete sensaties bij Viage CHILL

    Zoete sensaties bij Viage CHILL

  • The Viage: jouw nieuwe study space in hartje Brussel!

    The Viage: jouw nieuwe study space in hartje Brussel!

  • Verfraaiingen op komst

    Verfraaiingen op komst

  • Extra Time bij Viage

    Extra Time bij Viage

Komende events

  • El Bacha Live DJ Set

    El Bacha Live DJ Set

  • MOOD AFTER PRIDE

    MOOD AFTER PRIDE

  • Jay Psar Live DJ Set

    Jay Psar Live DJ Set

  • Live Music met Sebi Lee Trio

    Live Music met Sebi Lee Trio