Menu

BREL! THE SHOW

Theatre The Viage

Koop tickets

BREL! THE SHOW

Ontworpen en geregisseerd door Gil Marsalla uit Nice en uitgevoerd door de Belg Olivier Laurent, heeft dit eerbetoon aan de grote Jacques Brel al de hele wereld veroverd. 

Velen noemen hem een quasi reïncarnatie. Op het podium imiteert Olivier Laurent Brel niet, hij is Brel. Hij laat de teksten van zijn grootste successen herleven alsof zijn leven ervan afhangt. Met dit concert, al honderden keren gespeeld voor enthousiaste en vaak ontroerde toeschouwers in Parijs, Montreal, New York, Stockholm, Beiroet, Londen en Dubai, brengt de artiest met zijn stem, woede, ironie en tederheid een meesterlijke hommage aan de grootste Franstalige zanger die België heeft gekend. 

Ondersteund door vier uitzonderlijke muzikanten, geeft Olivier zich volledig over aan het razende ritme van La Valse À Mille Temps, belichaamt hij met vuur en elegantie Ces Gens-Là, Les Vieux of Les Bigotes. Hij laat ons ook Voir Un Ami Pleurer herontdekken, afkomstig van het album Les Marquises, dat Jacques Brel, getroffen door ziekte, nooit op het podium kon brengen. 

Brel! The Show biedt een grote dosis poëzie en is een ware prestatie. Kippenvel gegarandeerd!

Bekijk alle events

Meer events

 • WATCH ALL THE FOOTBALL GAMES

  WATCH ALL THE FOOTBALL GAMES

 • Live Music met Along Comes Mary

  Live Music met Along Comes Mary

 • Live DJ with Jay Psar

  Live DJ with Jay Psar

 • Bon Baiser Community : Vice // Powered by Madame Moustache

  Bon Baiser Community : Vice // Powered by Madame Moustache